Home / NOVOSTI / HRONIKA / Goran Lukić, provereni defanzivac, ponovo u fudbalskoj Modriči

Goran Lukić, provereni defanzivac, ponovo u fudbalskoj Modriči

POVRATAK KUĆI ZBOG TROFEJA

MODRIČA – Sve da odeš i na kraj sveta, ako tog kraja ima, uvek ćeš čuti zov zavičaja. Gorana Lukića, proverenog fudbalera defanzivnih zadataka, taj zov je savladao, opio, usmerio… Od pre nekoliko dana ponovo je u redovima Modriče.

„U Modriči sam fudbalski pohodao, stasao, igrao prvoligaške utakmice. Dok sam rastao, pamtim i domete iz Premijer lige. Onda je moj matični klub skliznuo u drugoligašku diviziju, a ja otišao svojim putem. Proveo sam pola godine u Tekstilcu iz Dervente, a potom se skrasio u Slogi. Ušli smo u prvoligaško društvo, pa se sada konsolidovali i ostaje mi samo da poželim Dobojlijama svetle fudbalske dane“, govori Goran Lukić.

Svi koji u Modriči igraju na poziciji štopera i zadnjeg veznog fudbalera sada će da se zamisle.

„U sportu nema ništa loše u zdravoj konkurenciji. Ona je, šta više, poželjna. Mislim da ćemo svi dati sve od sebe da prvi prođemo kroz cilj i da izborimo povratak u Prvu ligu Republike Srpske. Tome ćemo svi pokloniti pažnju. Atmosfera u timu je odlična, nazire se želja za novim dokazivanjima, velikim utakmicama, blistavim partijama i sigurnim pobedama“, otkriva Lukić.

Za prijatelje „Ce“, primećuje velike aktivnosti i onih koji u klubu ne trče za loptom.

„Predsednik Petar Jelić okuplja oko sebe ljude koji mogu pomoći i koji žele da Modriča napreduje, bude uspešna kao nekada. Kroz svoje sito prosejao je sve, kvalitet se zadržao i dobro će nam doći. Vidim nove ljude tu, ozbiljno se radi, traga za podrškom više. Čujem da će uskoro i Skupština kluba, imenovanje klupskih tela gde će Jelić podeliti zadatke i svako će da radi svoj posao“, govori ovaj as iz čijeg džepa izviruje diploma Univerziteta za poslovni inžinjering i menadžment.

Sve vri na terenima stadiona u Modriči. Sleću nove laste u sred leta, kad je julska jara…

„Znam da je povratak iz Orašja ostvario Aleksandar Demonjić, da su braća Siniša i Ljubiša Sarkić vratili se iz šamačkog Borca. Izvesno je da će naš član postati Dario Purić, izvanredni igrač sredine terena koji poseduje bogato iskustvo. Tu je i Dimitrije Pantić. Ima 20 godina i prošao je školu Partizana i Čukaričkog. Dakle, očekujemo od njega mnogo u špicu. Da rešeta protivničke mreže, a mi u zadnjoj liniji zatvorićemo sve prilaze ka golu našeg legendarnog Bojana Tripića“, zaključio je Goran Lukić.

Kad hoće, umetnik u kopačkama…

Slađan JEREMIĆ

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...