Home / DAN OPŠTINE 2019 / Gastro susreti Modriča 2019 *(FOTO+VIDEO)

Gastro susreti Modriča 2019 *(FOTO+VIDEO)

Turistička organizacija opštine Modriča u sardnji sa opštinom Modriča, 19. juna 2019. godine organizovala je  Gastro susrete Modriča 2019 na Trgu dr Milan Jelić. Manifesticiji je prisustvao načelnik opštine Mladen Krekić  i zamjenik načelnika Nikola Savić sa saradnicima i brojni građani.

Ovogodišnje Gastro susrete  je otvorila direktorica Turističke organizacije Aleksandra Tošanović , rekla da je cilj manifestacije promocija gastro ponude naše opštine i šire, te istakla: „ Ovo su šesti Gastro susreti u Modriči. Gastro ponuda je jedan vid turističke ponude. Područje Posavine, Trebave i Vučijaka  ima interesantnu gastro ponudu.“

„Jako sam zadovoljan  manifestacijom. Posjeta je dobra a prisutna su i djeca sa Kosova i Metohije koja će ovih dana biti naši gosti. Gastro ponuda je veoma dobra, lijep je dan i nema razloga da ne uživamo“, izjavio je načelnik Krekić.

U cilju promocije gastro vrijednosti našeg kraja i šire, svoje specijalitete predstavilo je  20 izlagača sa područja opština  Brod, Derventa, Gradačac, Gračanica, Visoko i Modriča.

„Na mom  štandu su izloženi medenjaci raznih oblika i veličina. Ovo mi je prvo učešće na Gastro susretu u Modriči“, izjavila  je Snježana Pavković izlagač iz Dervente.

„Odazvali smo se  pozivu i prvu godinu učestvujemo na Gastro susretima. Predstavili smo naš slatki program, torte i kolače a imamo i slani program. Cilj našeg predstavljanja  danas je da nas ljudi primijete i dođu degustirati naše proizvode“, rekao je Mirko Vidaković iz Kafeterije „Sunce“ u Modriči.

Izvor: Opštinska uprava Modriča

Video koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Video je preuzet sa YouTube kanala TV K3.

Album slika koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga, ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Foto: Zlatko Huravik / modričainfo

Slike u boljoj rezoluciji možete poledati na našoj FB stranici Modričainfo.


Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...