Home / NOVOSTI / HRONIKA / Eparhija zvorničko-tuzlanska obradovala djecu iz Dnevnog centra *(FOTO)

Eparhija zvorničko-tuzlanska obradovala djecu iz Dnevnog centra *(FOTO)

Dobrotvorna organizacija Eparhije Zvorničko-tuzlanske u posjeti djeci Dnevnog centra „Obervalis-djeca našeg svijeta“ i Udruženja građana Budućnost iz Modriče.

Na poziv protojerej-stavrofora JadrankaStojanovića popratili smo događaj u Dnevnom centru za djecu sa posebnim potreba “Sunce Obervalisa” u Modriči.

Ovom prilikom protojerej-stavrofor Jadranko Stojanović je izjavio:
– “Blagoslovom Njegovog Preosveštenstva Episkopa zvorničko- tuzlanskog Gospodina Fotija, a u organizaciji i sredstvima dobrotvorne organizacije Eparhije zvorničko- tuzlanske „Trojeručica“ posjetili smo mališane u Dnevnom centru „ Obervalis-djeca našeg svijeta„ i u Udruženju građana Budućnost iz Modriče. Današnja akcija je obavljena u saradnji sa kolom Srpskih sestara „Kosovka djevoka“ iz Šamca, koji su pripremili i uručili novogodišnje paketiće. Danas je uručeno pomoć u higijenskim i novogodišnjim paketićima ukupne vrednosti oko 500 km. Povod za posjetu bila je proslava praznika posvećenog najmlađim stanovnicima našeg grada -djetinjci.
Dogovorena je dalja saradnja sa Dnevnim centrom i sigurnom kućom Udruženja građana Budućnost. Ovim putem želimo da se zahvalimo presednici KSS „Kosovka djevojka“ iz Šamca g-đi Ani Simeunović i đakonu Aleksandru Stevanović iz Modriče.
Slava Gospodu na svemu.” – zaključio je protojerej-stavrofor Jadranko Stojanović.

Informacije: protojerej-stavrofor Jadranko Stojanović
Pripremio / foto: Zlatko Huravik / Modričainfo

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Omiljena ljetna poslastica: po čemu se razlikuju „gelato“ i sladoled?

Pronađite najpopularnije brendove ekskluzivno u Tropic i mojMarket trgovinama Iako Italijani riječ „gelato“ koriste za opisivanje sladoleda, u mnogim drugim zemljama, naročito onim sa engleskog govornog područja, ta dva pojma ...