Home / NOVOSTI / HRONIKA / Dječija Nova godina *(FOTO+VIDEO)

Dječija Nova godina *(FOTO+VIDEO)

U okviru manifestacije Zimski grad,  27. decembra 2019. godine organizovana je Dječija Nova godina  u Sportskoj dvorani Modriča. Organizatori manifestacije su opština Modriča i Srpski kulturni centar. Ovaj događaj za najmlađe stanovnike naše opštine predstavlja najveću manifestaciju dječije radosti.

Za djecu je obezbijeđeno 3 200 paketića. Pored Opštine Modriča u kupovini paketića učestvovalala su modrička preduzeća, ustanove i pojedinaci.

Ovom prilikom priređen je jednočasovni kulturno – zabavni program u kome su mališane zabavljali učenici osnovnih škola “Sutjeska” i “Sveti Sava”, djeca iz vrtića „Naša radost“,korisnici Dnevnog centra za djecu sa posebnim potrebama  i Svjetlana Stevanović sa članovima dramske sekcije. Ipak, novogodišnji paketići iz ruku Djeda mraza najviše su obradovali najmlađe modričane.

Zamjenik načelnika opštine Nikola Savić rekao je da je cilj manifestacije da svako dete koje dođe na proslavu Dječije Nove godine bude obradovano novogodišnjim paketićem.

Direktor Srpskog kulturnog centra Dejan Stojanović naglasio je da je Dječija Nova godina najmasovnija manifestacija koja se održava u našem gradu.

U večernjim časovima održan je koncert Nemanje Blaževića na Trgu dr Milana Jelića.

Izvor: Opštinska uprava Modriča

Video koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Video je preuzet sa YouTube kanala TV K3.

Album slika koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga, ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Foto: Zlatko Huravik / modričainfo

2019-12-27 DJEČIJA NOVA GODINA

2019-12-27 KONCERT NEMANJE BLAŽEVIĆA

Slike u boljoj rezoluciji možete poledati na našoj FB stranici Modričainfo.

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...