Home / NOVOSTI / HRONIKA / DECEMBAR PUN IZNENAĐENJA U TROPIC CENTRU MODRIČA I TROPIC MARKETIMA GRADIŠKA

DECEMBAR PUN IZNENAĐENJA U TROPIC CENTRU MODRIČA I TROPIC MARKETIMA GRADIŠKA

Dok praznična euforija polako ulazi u naše domove, predstojećem periodu zasigurno se najviše raduju oni najmlađi. No, vrijeme igre i promrzlih prstiju od snijega, poklona, porodičnog druženja, ukrašavanja jelke, filmova i ukusne, domaće hrane je i za mnoge odrasle poseban period u godini. Povratak u djetinjstvo najintenzivniji je u periodu novogodišnjih praznika.

A kako bi i veliki i mali osjetili radost koju nam zimski period donosi, u trgovačkom lancu Tropic pobrinuli su se da u mjesecu decembru ne manjka prazničnog raspoloženja i aktivnosti. Uz redovan akcijski katalog, u toku cijelog mjeseca u oba Tropic marketa u Gradišci i u Tropic centru Modriča cjelokupan asortiman igračaka biće snižen za 25%, ali tu nije kraj.

U periodu od 12.12. do 31.12.2019. realizovaće se nagradna aktivacija na Tropic facebook stranici. Svi mališani koji posjete najbliži Tropic market i uslikaju se sa omiljenom igračkom ili novogodišnjim paketićem i postave svoju fotografiju na Tropic stranicu ispod posta posvećenog novogodišnjim željama, imaće priliku da baš njih Deda Mraz obraduje poklonom. Imena najsrećnijih biće objavljena 3. januara naredne godine.

Kako bi iščekivanje dolaska naredne godine bilo još zabavnije, najmlađe posjetioce očekuje i praznično druženje sa Deda Mrazom i druge zabave aktivnosti, koje će se realizovati 22. decembra u Tropic centru Modriča u periodu od 16 do 18 časova te 27. decembra u Tropic marketu Gradiška na adresi Dejtonska 6a, u periodu od 18 do 20 časova.

Ne propustite nezaboravna druženja na mjestu gdje želje postaju stvarnost.

Izvor: TC TRopic

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Uz Tropic i mojMarket autentični grčki proizvodi Dodoni od sada i na vašoj trpezi

Prave ukuse Grčke donosi vam trgovački lanac Tropic i mojMarket koji prvi na tržištu BiH nudi autentične mliječne proizvode svjetski poznatog brenda Dodoni. „Zadovoljstvo nam je što na tržište BiH ...