Home / NOVOSTI / HRONIKA / Dan učeničkih postignuća i dan Osnovne škole „Sutjeska“ *(FOTO)

Dan učeničkih postignuća i dan Osnovne škole „Sutjeska“ *(FOTO)

U Srpskom kulturnom centru, 17. maja 2019. godine obilježen je dan dan učeničkih postignuća i dan OŠ „Sutjeska“ . Događaju su prisustvovali načelnik opštine Mladen Krekić i zamjenik načelnika Nikola Savić sa saradnicima, narodni poslanik Mara Milošević, predsjednik Skupštine Siniša Nikić, brojni prosvjetni radnici, učenici i građani.

 

U okviru manifestacije prezentovana  su učenička postignuća u 2018/19 godini i kroz predstave govoreno o Danu pobjede nad fašizmom . Direktorica škole Zorica Vasiljević pozdravila je prisutne, otvorila program, govorila o uspjesima i postignućima učenika i uručila priznanja onima koji su se posebno istakli u protekloj godini.

 

Načelnik opštine Mladen Krekić se takođe obratio prisutnima, čestitao dan škole, pohvalio postignuća učenika, njihovih nastavnika i roditelja, te poželio mnogo uspjeha u budućem radu.

 

Nakon obraćanja učenici su izveli predivan program koji je proistekao iz pera i mašte naših najpoznatijih pisaca: Branka Ćopića, Branislava Nušića i Jovana Sterije Popovića. Nastupila je i ritmička sekcija.

Izvor: Opštinska uprava Modriča

Album slika koji slijedi nije u sklopu prednjeg priloga, ali ga dodajemo kao dopunu informacije.
Foto: Zlatko Huravik / modričainfo

 

 

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...