Home / NOVOSTI / HRONIKA / ČLANOVI HO ,,SRCEM ZA MODRIČU“ DARIVALI KRV *(FOTO)

ČLANOVI HO ,,SRCEM ZA MODRIČU“ DARIVALI KRV *(FOTO)

U akciji dobrovoljnog darivanja krvi koju je već tradicionalno organizovalo Društvo davalaca krvi DDDK Rafinerija ulja Modriča, krv je ponudilo 140 lica a prikupljeno je 117 doza krvi. Učešće u ovoj akciji pored članova Društva dobrovoljnih davalaca krvi Rafinerija ulja Modriča uzeli su i gosti iz Nikšića, Jagodine, Bijeljine, Ljubinja, Lopara, Višegrada, Laktaša, Beograda, Prigrevice,Galenike i Broda.

Već tradicionalno na ovu akciju našeg bratskog udruženja odazvali su se i članovi Humanitarne organizacije ,,Srcem za Modriču“ i darivali krv. Na ovoj akciji našu organizaciju predstavljali su: protojerej stavrofor Jadranko Stojanović, Tanja Popović Simić, Milomir Arsić, Dragan Gajić i Goran Grašarević.

U ime naše organizacije zahvalnost organizatoru na pozivu naše organizacije na ovu  akciju iznio je protojerej stavrofor Jadranko Stojanović, koji je i član izvršnog odbora naše organizacije:

–  ,,Prije svega da se zahvalim Društvu dobrovoljnih davalaca krvi Rafinerija ulja Modriča na pozivu Humanitarne organizacije ,,Srcem za Modriču“ na ovu veliku i plemenitu akciju.Već tradicionalno naša organizacija  se odaziva na akcije darivanja krvi kada i gdje god to potrebno, pa smo već nekoliko puta uz pomoć DDDK Rafinerija ulja Modriča pomogli nekoliko osoba kojima je ovaj vid pomoći potreban.Pored humanosti koju ispoljiše svi davaoci krvi ovo je i velika pomoć  svima kojima je pomoć potrebna jer samo jednim pozivom može obezbijediti neophodnu dozu krvi bez potrebe da traži davaoca krvi. Nažalost ljetni period je period kada su potrebe za transfuziom znatno veće nego što je to uobičajeno za druga godišnja doba.Nadam se da će danas darivana krv spasiti što više života onima osobama kojima je ona neophodna. Još jednom se zahvaljujem organizatoru i nadamo se da ćemo i ubuduće sarađivati na obostrano zadovoljstvo.“

U današnjoj akciju učešće je uzeo i naš novi član Dragan Gajić koji je za naš sajt rekao:

–  „Danas sam po prvi put darivao krv kao član Humanitarne organizacije ,,Srcem za Modriču“,iako mi nije prvi put da da darujem krv danas je za mene poseban dan jer sam upoznao ove dobre i humane ljude koji su se više puta pokazali i dokazali na polju humanosti od podjele paketa pa sve do današnjeg darivanja krvi.Uvijek ću biti na raspolaganju ovoj organizaciji koliko god mi dozvole moje poslovne obaveze,jer nema ništa ljepše i značajnije za mene kao čovjeka da se pomogne onaj koji je u nevolji.

U ime Humanitarne organizacije ,,Srcem za Modriču“,čestitamo Društvu dobrovoljnih davalaca krvi Rafinerija ulja Modriča  na organizaciji jedne velike a pri tome i veoma uspješne akcije darivanja krvi, a našim članovima koji danas darivaše krv najiskrenije se zahvaljujemo u ime čitave naše organizacije i možemo samo reći da smo ponosni na njih.

Vaša Srcem za Modriču

Izvor: Srcem za Modriču

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...