Home / NOVOSTI / HRONIKA / Alfa Modriča povlači krupne i prave poteze, vraćaju se i gledaoci
BRANKO VIDIĆ, PETAR JELIĆ I ILIJA JEVTIĆ

Alfa Modriča povlači krupne i prave poteze, vraćaju se i gledaoci

POVRATAK MODRIČE – SEBI!

MODRIČA – Dugo se fudbalska Modriča mučila sa brojnim nevoljama, rezultatski je padala i od starog sjaja stiglo se do velike tame. Međutim, u poslednje vreme se stvara novi kolektiv koji treba da služi kao lep primer da tamo gde se radi valjano – rezultati neće izostati!

Klupske ambicije su da se ostvari povratak u Prvu ligu Republike Srpske, ali mnogo je i drugih obaveza koje se moraju rešavati u hodu.

„Najvažnije je da smo finansijski stali na noge. Bilo je mnogo problema, uspeli smo preživeti. Dok smo rešavali svoje nevolje, nismo imali snage da i rezultatski grabimo napred. Stanje se bitno popravilo u poslednje vrene. Tu su i Ilija Jevtić, Dragan Stević i drugi ljudi koji ulažu napor da stignemo do cilja. Neće biti lako, ali najviše od nas zavisi. Mislim da imamo kapacitet da ostvarimo ono što smo naumili“, kaže Petar Jelić, predsednik kluba.

Generalni direktor tvornice obuće „Alfa“, Ilija Jevtić, kao generalni sponzor se u poslednjih nekoliko dana „bacio“ na šminkanje stadiona.

„Hoćemo da sve bude kao pod konac. Koroc izvan tribina koji ne pripada nama, ali nam krade lepotu stadiona se ovih dana eliminiše. Kapije na stadionu su sada u bojama naše trobojke. Na istočnoj strani ima još poslova. Doneli smo specijalnu mašinu za pranje i sušenje sportske opreme. Rastemo svakodnevno i dug je to put. Ipak, uspećemo. Da nisam optimista, ne bih ni ulazio u ovu priču“, kaže Ilija Jevtić, potpredsednik kluba.

Vraćaju se i gledaoci, pa je sve više prijatelja kluba, istinskih navijača na zvaničnim utakmicama.

„Živim u Švajcarskoj, ali kada god mi se ukaže prilika ja dođem. Gledam da bude vikendom kada Modriča igra. Ne činim to zato što sam ujak Petra Jelića, nego zato što fudbal volim. S njegovim ocem i stričevima sam igrao zajedno, dugo sam igrao i sudio u Švajcarskoj i fudbal je pun lepote. Dobro je da se gledaoci vraćaju na stadion“, rekao je Branko Vidić.

Modriča se polako vraća – sebi!

Autor / foto: Slađan JEREMIĆ

sha_full_lit

O autoru: SLAĐAN JEREMIĆ

Jeremić Slađan

Autor: Jeremić Slađan – Dugogodišnji novinar, sportski komentator, radio spiker i voditelj raznih manifestacija. Dopisnik više medija iz zemlje i inostranstva.

Facebook komentari

komentari

Facebook komentari

komentari

x

Check Also

Izašao prvi broj Mesečnog Modričainfo Magazina

Danas, 31.10.2023. godine izašao je prvi broj naše publikacija Mjesečni Modričainfo Magazin. Magazin smo izdali u tri formata tj. kao štampano, digitalno i web tj. internet izdanje. Tiraž štampanog izdanja ...